Mjehk



Snopp

Murk


Dalaran, I'll miss you!


Always in the clouds.

Vart en eller flera shots för många igår... Var dock i underbart sällskap. Känns nästan som att man faktiskt kan höra hemma någonstans för en gångs skull, utan att folk kollar snett på en på grund av att man har lite smått..."speciella" sidor. Det kanske är dags att försöka öppna upp sig lite för folk och sluta vara så rädd. You're a coward, Katinka.

Nej, nu får vi gå vidare till att vara produktiv och rita... kanske försöka sig på att måla till och med... alltid till Belphegor, bara för att det är så manligt.

Kthxbai~

Lul



This made me lul.

Ink and some more ink.

Känner mig sjukligt produktiv, för en gångs skull... Fick för mig att rita av mitt Emo mitt i natten, and so it was done. Eller, jag kan väl inte påstå att den är klar än, men grunderna går att se iallafall. Behöver definitivt öka på skuggorna för att ögat inte ska se allt för mörkt ut, men är ganska nöjd, för ovanlighetens skull!  Så, här får ni en förjävlig cam bild.


 







Ze Naruto kunst.


Ny rp outfit.

 


Mount Hyjal, i wub you.


<3


:3

Fruktansvärt trött efter en hel natt av film, "ful-cola"och Storm 2 (höhö, igen). Tror jag börjar bli lite smått besatt av Goodgame, eller är det de underbara människorna jag fortsätter längta tillbaka till? MYSTIKEN TÄTNAR.

Fick helt plötsligt något sug att ha ett L4D lan... Do want! Jag kräver katanas och pipebombs! Det där var random.
Nä, Katinka kräver en powernap...

Kthxbai~


Gaara

Ännu en påbörjad Naruto karaktär, Why so sad, Gaara? som sagt endel kvar att göra på den >_>



 


Milanese... Lemme carry your child, eh?

Milanese – Dead Man Walking 

Om nom nom.

I kick ass~

Kan en dag bli mer awesome än att vakna upp, kolla på "Pans labyrinth" (Bli lite små rädd, vem har kroppsdelar i händerna, eeek!?), dra mig ner till Goodgame med mitt Emo i sällskap och sparka lite rumpa i Storm 2?

Hoho, I love tha' game... Vill dock bli "lite" bättre i vissa fighter, burn puppets burn! Eller ze fireballcastahz, fuuu~
Ahem, tillbaka till seriösa saker.

Får väl avsluta kvällen med ännu ett försök till att levla i Deepholm (Ve och fasa, take me back to Mount Hyjal, kthx)... Varför fortsätter jag spela det här skit spelet när jag vet att jag innerst inne hatar det? MEH! Ge mig något bättre MMO, tack.




This made me giggle.


K,bai~


Vad gör jag här?

Snooza från 9 till 11, varför började jag ens tänka på att skaffa blogg. Hoho, vad mainstream jag genast blev. Så här sitter jag, lite små nöjd över mig själv. Måste väl ta mig i kragen och fixa någon flashig bloggdesign som alla andra. *sigh*

Så, här får man väl se mig derpa loss, slänga upp lite ego bilder som visar på hur mycket jag älskar mig själv, mycket nördande antagligen också. Hoho. Nej! Nu ska jag dra mig bort från datorn så jag hinner få lite värdefull speltid på WoW innan Snoppis kommer hit.

Bai~



...Såhär cool är jag, bara så ni vet.

RSS 2.0