YARR


Jag kan också vara lite mainstream och göra Captain Kat bilder. 






*purrs*


Rita hentai för att skrämma bort hjärnspöken. Sakura, you filthy girl.

Finally Mr Sunday!

Har fått ett datum till mina dreads, äntligen! Känner mig taggad och sjukt nervös med tanke på att mitt hår är mitt kärleksbarn... Får försöka att lita på min omgivning som insisterar att det faktiskt kommer se bra ut. Om inte annat så blir det en intressant upplevelse. Kommer kännas lite tomt utan den obligatoriska-alternativa-häng-pung-mössan som alltid sitter på hjässan.

Början på ze dreads. Bild tagen av Lisa Vasily Olai, aka kvinnan som har gjort dem och skall fläta in dem! Yaaaaay.









Hii yaaa

Precis hemkommen från gårdagens lan. Trött och jevlig, med E. Helt klart värt det dock, med tanke på allt awesome folk, tard humör och massor av spel. Känns lite synd att min blyghet begränsar mig, vilket gör att jag har en tendens att dra mig tillbaka. De säger att sånt växer bort, men vad händer om man aldrig vill bli vuxen? Ska alltid vara lika konstig och skratta åt mina egna skämt som ingen förstår sig på :C 

Är för övrigt så dingade min präst 80 för någon timme sedan, med lite hjälp från Herr Svante, aka Hans och hans följeslagare Fredda, creds to you. Kärlek och såndär homokrafs. Nu ska jag gå och sjunga lite för mig själv och spela Ocarina of Time i min rosa outfit~

Hårdaste tröjan, någonsin.


NEKKID

Såhär roligt har man om nätterna.


OBAMALUL



Homemade Obama, alot more win.


Mjeh



Fortsätter med Storm 1, storymode den här gången... Blir lite smått besviken när jag inser hur mycket de faktiskt tagit bort från storyn... Något annat som stör mig något fruktansvärt är det konstanta behovet av att hämta scrolls runt hela staden efter varje mission, eller att man måste göra om sina missions minst en gång för att kunna få 100%. Men som sagt, battlemode är det som får mig att stanna, I can't have enough~ Sen att man har en pojkvän som sparkar ens röv när väl ougis kickar in är en annan sak, usch! Men man får ligga i nu när Naruto turneringen närmar sig, hard work work!

Nu ska jag återgå till "Sweeney Todd" och sjunga med och vara allmänt udda innan jag sätter mig framför Amnesia. Man kanske borde spela in någon gång då man faktiskt spelar det, så ni har något att skratta åt, höhö.


.


<3


Naruto: Ultimate Ninja Storm.

Testade nyligen Naruto: Ultimate ninja storm... Åh vad mycket bättre det var än 2an! Fights, hur fritt man kan röra sig i storymode. Vackert landskap i all ära Storm 2, men... ugh, you failed. Det märks att karaktärerna är mer balanserade och att man behöver lite mera tanke bakom sitt spelande, helt i min smak! Upplägget för ougis är underbara där man inte drar en ougi och hoppas att den träffar... (Video längre ner)

Note to self! Möte ikväll med Goodgames styrelse, skönt att få se alla igen efter att det varit stängt under en längre tid :C Med Herr Ordförande, aka mitt Emo är på plats så anar jag bara awesomeness. Annars... *shakes fist* Tee he.

Det var allt, kommer tillbaka med mer Narutard inlägg snart, over and out!

http://www.youtube.com/watch?v=rRMI21n7JbU

(Ougi systemet 2.02)


Nördhumorz


Guess who?



Fuckin' Narutard.


Tillbaka till verkligheten.

Nytt schema i skolan (Nat cool, dawg), tillbaka till arbetet, mer gaming, mer förening. Utbränd någon? Får se till att de två sistnämnda är något som jag faktiskt njuter av att göra. Kan inte förneka att allt känns lite, små stressigt. BUT IMMA SURVIVE~

Fick hem "Naruto: ultimate ninja storm" i förrgår som då var min försenade julklapp till herr Narutard Hans. Tror nästan att den var lite till mig också, lite. Awesomeface.jpg. Känner att jag vill testa ett Naruto spel där allt är lite mer balanserat än Storm 2. Tycker fortfarande om idén att spela de karaktärer man faktiskt har fäst sig vid (Kabuto, you faggot <3), istället för de som buggar/spammar sönder för en easy win. 

Ugh, nej nu jävlur, (nu blir det isländska, oj oj OJ) det är för tidigt för att sitta här, FEED ME.

Kthxbai~


*wiggles eyebrows*


*dramatic music*

Nu bär det av mot Outland med min padawan Hans, dramatic music and what not. Har äntligen fått Penance, vilket är en helt underbar spell. Det hela blir ju lite bättre när man levlar tillsammans med en frost mage. Damage, we haz it. Det är lite små underhållande att se hur Hans snabbt har utvecklats under den lilla tid vi spelat, anar jag ett super-duper-arena-team? Behövs kanske lite beröm som omväxling från att jag skriker på honom när vi "pratar" (läs derpar loss) på skype. 

Hoppas innerligt att vi finner lite tid för spelandet nu när skola/jobb drar igång igen... Prioritera, do not want. Måste påminna mig själv att bli klar med det förbannade Amnesia, huhuhu. Ryser bara jag tänker på det, vilket är menat som något positivt, hur konstigt det än må låta. Haha. Nej, nu mumlar jag igen... Är det trötthet jag anar i horisonten?


Moar nggghh.


Ngggghhhh


Ngghhh!



Ge mig.


Boe :D

 

  • Robes of Insight
  • Binds when equipped
  • Cloth Chest
  • 84
  •  Armor
  • +25 Intellect
    +15 Spirit
  • Durability 100 / 100
  • Requires Level 42
  • Item Level 47Disenchants into:
    [Large Radiant Shard]: 2-4
  • Use: Reduces the cost of your next spell cast within 10 sec by up to 500 mana
  • Några av de få world drops man fått, boe som man alltid önskar att man fått. Åhhh, privat server, lemme' carry your child.
     

     


    Nörd


    Känner att jag behöver en paus från Amnesia innan jag bryter ihop. Jag må älska skräckspel men, huuuu... har aldrig varit så stressad som nu när jag spelat dylikt. Så, jag fortsätter på privat servern (patch 3.3.5). Priesten är nu level 51. Helt underbart att levla disc! Reflective shield är för övrigt "lite" hjälpsam. (Causes 45% of the damage you absorb with Power Word: Shield to reflect back at the attacker.  This damage causes no threat.) En whirlwind på en reflective shield, sweet. Går dock lite långsammare att levla jämfört med shadow, men vem har bråttom när disc är något förjävligt roligt att spela!

    Från nördighet, till mera nördighet (Kanske lite note-to-self, så att jag inte glömmer) Ska knalla ner till Goodgame ikväll och ha möte med de andra ledamöterna, vice ordförande och Mr Ordförande, aka mitt Emo. Ja, jag får skryta lite grann. Kan väl tänka mig att vi ska diskutera det kommande året, event och dylikt. Får sätta mig ner senare och gå igenom om jag faktiskt har något att ta upp. Om inte annat så får man träffa lite underbara människor.

    Nej, nu får jag sluta och mumla och fortsätta med de heliga morgon ritualerna.

    Kthxbai~





    <3

    http://www.youtube.com/watch?v=VUT_vywXHqI


    And I went like herpa derp, all innocent in braids an' shizzle.


    Om nom nom.


    The Speaker Tweakerz – Floor Damage Feat. T La Roc (Radio Edit)


    Niveau Zero – First - Feat. The Unik

    Satronica – Fuck The System

    Wumpscut – Jesus Antichristus (Album Edit)

    BAK XIII – We Are Alive

    Psy'Aviah – Tired 

    <3

    Kthxbai~

    Some moar eeeek!


    Fortsätter att ta mig igenom spelet, allt blir bara värre och värre. Ett flertal gånger så vänder sig personen om självmant och jag gnyr som en hest. Har nu träffat på "The shadow". Hans öron fick sig nog en fin omgång då han satt på Skype med mig samtidigt som jag råkade springa in i denna filur. Jakten efter ingredienser till den syra jag ska använda på den random spawnande kött-massa som hindrar mig från att komma ditt jag ska fortsätter! *dramatisk musik*



    Eeeeek!


    Amnesia, the dark descent finns nu på min dator, tack vare Dooz (danke danke). Sitter för övrigt och skriker som en liten flicka åt hemska vindar och stenar som jag springer på i spelet. Tror det allra värsta som hänt är nu att huvudpersonen blivit lite smått galen då och då, vilket gör att han snurrar omkring och allt blir suddigt... Men det är läskigt, kay!? Kommer fortsätta snart, när jag är mindre rädd >:











    Skål då.

    Är nu tillbaka i min fästning, tillbaka till denna underbara trygghet och element vid min säng. Kan inte påstå att gårdagen var hemsk, skulle nästan kunna säga att det var riktigt win. Pimpla vin med vad som verkar människor som man faktiskt kan umgås med utan att bli allt för sårad. Vill även tacka mitt Emo som var lite sådär sagolikt underbar igår. Lämnar det ämnet med denna fjantiga kärleksförklaring.

    Nyår till ära så började jag även spela på privat server, börjar tröttna "lite" på det vanliga WoW. Men, det borde ju komma naturligt om man ändå har spelat sedan "Vanilla". Så, det blir en disc/holy priest (som vanligt, höhö). Är tillbaka i underbara Horde igen! Yay. Döpa sina karaktärer efter de mest störda ryska namn som gick att hitta (förutom Katinka då, höhö).


    <3


    RSS 2.0